Jawatan Kosong Kerajaan di Jabatan Perhutanan Negeri Perak - 30 Mei 2014

JAWATAN KOSONG KERAJAAN | JAWATAN KOSONG OKTOBER 2016

Jawatan Kosong Kerajaan di Jabatan Perhutanan Negeri Perak - 30 Mei 2014

Jawatan kosong kerajaan terkini di Jabatan Perhutanan Negeri Perak Mei 2014. Pemohon-pemohon adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia rakyat DYMM Paduka Seri Sultan Perak Darul Ridzuan yang berkelayakan sahaja layak memohon kekosongan jawatan kosong di Jabatan Perhutanan Negeri Perak sebagai:

1. Penolong Pemelihara Hutan G27

Jabatan Perhutanan Negeri Perak


Cara-cara memohon :

  • Permohonan hendaklah menggunakan Borang Permohonan JPN 1/2014 yang boleh didapati secara PERCUMA di Kaunter Jabatan Perhutanan Negeri Perak (Bahagian Pentadbiran) atau dimuat turun pada link muat turun borang permohonan dibawah.
  • Permohonan juga dikehendaki mengemukakan ‘resume’ beserta dengan salinan sijil-sijil persekolahan, kad pengenalan, sijil kelahiran, gambar terkini berukuran pasport serta lain-lain dokumen sokongan yang berkaitan (salinan sijil perlu disahkan).
  • Permohonan dari pegawai sedang berkhidmat dengan Kerajaan / Pihak Berkuasa Tempatan / Badan Berkanun hendaklah dibuat melalui Ketua Jabatan masing-masing.

Borang permohonan yang telah lengkap diisi hendaklah ditulis nama jawatan di bahagian atas sebelah kiri sampul surat dan dikirim atau datang sendiri ke alamat berikut :-

Pengarah
Jabatan Perhutanan Negeri perak
Persiaran meru utama
Bandar meru raya
30020 ipoh
(u.p: Bahagian Pengurusan Sumber Manusia)

Tarikh tutup permohonan ialah pada 30 MEI 2014

Muat turun iklan jawatan dan syarat kelayakan disini

Muat turun borang permohonan disini

Sila kongsi info jawatan ini sekarang:
SILA FOLLOW KAMI UNTUK INFO TERKINI:
Instagram